ALGEMENE VOORWAARDEN WEBWINKEL KLAES & MYRA’S

 

DE ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Klaes & Myra’s V.O.F. is gevestigd aan de Sint Jacobsstraat 25, 8911 HS in Leeuwarden.

Klaes & Myra’s is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leeuwarden onder kvknumer 01078416 .

Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle aankopen,transacties  en of tot stand gekomen verkoopovereenkomsten tussen Klaes & Myra’s en klant, en zijn conform de Wet “ Kopen op afstand”.

Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlands Recht van Toepassing.

Eventuele geschillen zullen alleen aan een in Nederland bevoegde rechter kunnen worden voorgelegd. Alle leveringen worden, ongeacht het land van waaruit besteld is, als een transactie beschouwd die binnen Nederland is afgesloten.

 

BETALING & PRIJZEN

 

Alle Prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief 21 % Btw, en exclusief transportkosten. Alle invoerrechten en/of lokale omzetbelasting zijn/is voor rekening van de klant. Deze zijn niet inbegrepen bij verkoopprijs. Klaes & myra’s behoudt zich het recht voor om de verkoopprijzen op elk moment te wijzigen.

Zodra de koop- en verkoopovereenkomst is gesloten zijn prijsveranderingen niet van invloed op de betreffende bestelling.

 

Alle bestellingen in Nederland, Duitsland en België worden gratis bezorgd.

Voor alle verdere leveringen binnen Europa wordt de kostprijs van het verzenden in rekening gebracht.

 

Na uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestiging  per e-mail.

Uw bestelling is voltooid nadat de betaling volledig is verricht.

Betalingen worden geaccepteerd via iDeal of Omnikassa (VISA/MAESTRO)van de Rabobank en of bankoverschrijving.

Let wel bij bankoverschrijving duurt het soms 2 tot 3 dagen langer voordat een betaling binnenkomt.

 

LEVERINGEN

 

Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na betalingsontvangst, toe gestuurd. Wij doen onze uiterste best alle aankopen te leveren binnen de periode die wordt aangegeven op de website. Wij zijn hierbij echter afhankelijk van derden. Als gevolg daarvan zijn alle op de Website vermelde tijden slechts een indicatie. Klaes & Myra’s is op geen enkele manier aansprakelijk als levering op een later tijdstip plaatsvindt.

Het overschrijden van de leveringstijd en/of het overschrijden van de termijn van dertig dagen na het plaatsen van de bestelling stelt Klaes & Myra’s niet automatisch in gebreke.

Wij doen ons uiterste best deze termijn te handhaven, echter hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Wij opereren met onze Webshop van maandag tot en met vrijdag,met uitzondering van feestdagen.

 

Ook behoud Klaes & Myra’s zich het recht voor,om bestellingen op te schorten en of te ontbinden.

In dit geval wordt u dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling, kenbaar gemaakt.

 

De artikelen worden per postNL, TNT of DPD verstuurd. Na verzending van uw pakket wordt u hiervan op de hoogte gesteld per e-mail. Ook bestaat de mogelijkheid goederen af te halen in onze winkel.

 

VERZEKERING

 

Alle artikelen zijn verzekerd via Klaes & Myra’s tot het moment dat ze op het aflever adres zijn afgeleverd.

Eventuele klachten met betrekking tot de staat waarin de goederen zijn geleverd (waaronder ontbrekende labels en of tags) mogen niet later dan twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefonisch worden ingediend bij Klaes & Myra’s.

RETOUREN

 

 

Wij gaan ervan uit dat u tevreden bent met uw aankopen, mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, kunt u gedurende 7 werkdagen, volgend op het ontvangst van uw bestelling, vragen om een teruggave van de artikelen.

Graag vragen wij om de retourprocedure volledig en correct te volgen om vertragingen te voorkomen.

U kunt aangeven of u het retourpakket zelf aflevert in de winkel, of dat u het per post toestuurt. Om een teruggave van uw geld te garanderen en of een omruil van goederen te bewerkstelligen dienen alle artikelen nieuw,ongebruikt en ongedragen geretourneerd te worden. Nieuw en ongebruikt betekent dat er geen zichtbare vlekken en/of make-up zit, alsook de geur van rook en/of andere geuren waaronder parfum en wasmiddel. Alle artikelen moeten zijn voorzien van de originel verpakking en labels. Transportkosten van het retourpakket zijn voor de klant. Wij adviseren een verzekerde pakkettoezending, omdat wij niet aansprakelijk zijn voor vernieling, verlies en of diefstal van het geretourneerde tot het daadwerkelijke moment van aflevering. Klaes & Myra’s kunnen op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden , voor eventuele beschadigde en of vermiste danwel niet verloren produkten ten tijde van het terugsturen.. De originele faktuur dient te worden meegestuurd tezamen met de retourcode. De volledige naam, adresgegevens en bankrekeningnummer van de klant dient  te worden meegestuurd. Klanten buiten Nederland dienen Iban nummer,  Swift/BIC code en banknaam en plaats mee te sturen.  Het retouradres is: Sint Jacobsstraat 25,8911 HS, Leeuwarden in Nederland Zodra een retourzending is aangekomen op ons adres, ontvangt u   een bevestiging en goedkeuring van de retour per e-mail. Alleen die artikelen die in nieuwe,ongebruikte en ongedragen staat bij Klaes & Myra’s aankomen, en aan de hier gestelde voorwaarden voldoen komen in aanmerking voor terugbetaling en of omwisseling. In het geval dat u uw aankoop graag wil omruilen voor een ander artikel, , zal deze niet gelijk gereserveerd worden voor u. Pas op het moment dat wij het terug te sturen product mogen ontvangen wordt het andere artikel gereserveerd.Dit kan betekenen dat op het moment dat wij u retour ontvangen, het verlangde omruil artikel reeds is uitverkocht. Indien u aangeeft om restitutie van uw geretourneerde artikel, wordt het aankoopbedrag minus transportkosten binnen 10 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel, op de rekening van de klant overgemaakt. Hierbij wordt altijd overgemaakt naar dezelfde bankrekening als waarmee de aankoop werd betaald. Indien er sprake is van een foutieve levering en of een productiefout, worden de verzendkosten wel vergoed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMATIE OP DE WEBSITE

 

Klaes & Myra’s doen hun uiterste best om er voor te zorgen dat alle informatie op de website klopt.

Helaas kunnen  wij niet garanderen dat alle informatie op onze website compleet vrij van typfouten en of onvolledigheden is.

Klaes & Myra’s is niet verplicht om bij onjuiste informatie op haar website, te leveren op basis van deze gegevens.

Ook is Klaes & Myra’s niet aansprakelijk voor informatie gegeven op websites van derden en of links, waarnaar verwezen wordt op haar eigen site.

Verder behouden wij ons voor, om de inhoud van de website ter aller tijde te veranderen.

Kleuren op het beeldscherm kunnen verschillen met het daadwerkelijke produkt.

Dit alles hangt of van uw persoonlijke “ screen-settings”. Wij doen ons best om de kleurjuistheid van onze producten op de website te tonen.

 

 

 

PRIVACY STATEMENT

 

Klaes & Myra’s gebruikt uw persoonsgegevens enkel en alleen voor de juiste afhandeling van de beoogde transactie.

Uw gegevens worden nooit aan anderen verstrekt.

 

COPYRIGHT

 

Al het materiaal dat u aantreft op onze website en webshop www.klaesenmyras.com zijn beschermd bij copyright rechten.

Het mag niet voor andere gebruiksdoeleinden worden aangewend, zonder onze expliciete schriftelijke toestemming vooraf.

 

KLACHTEN & OPMERKINGEN

 

Wij proberen vanzelfsprekend om u zo snel en goed mogelijk, van dienst te zijn.

Heeft u ondanks dat toch een klacht,dan kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Vermeld hierin aub alle gegevens betreffende uw bestelling en omschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw klacht.

U krijgt dan binnen 7 dagen antwoord over de wijze waarop de klacht wordt afgehandeld.

 

Indien u behoefte heeft aan informatie waarin onze website niet voorziet,kunt u ook contact opnemen via het contactformulier. U krijgt dan binnen 1-3 werkdagen antwoord op uw vragen.

 

AANSPRAKELIJKHEID

 

Klaes & Myra’s aansprakelijkheid richting de koper is beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs minus de portokosten. Klaes & Myra’s is nooit aansprakelijk voor winstderving of verlies van goodwill of enige andere gevolgschade.

 

VAN TOEPASSING ZIJNDE WETGEVING

 

Op alle transacties is Nederlands Recht van toepassing. Een eventueel geschil met betrekking tot een koop- en verkoopovereenkomst waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, wordt uitsluitend voor de rechtbank in Leeuwarden gebracht, tenzij Klaes & Myra’s ervoor kiest om dit geschil voor de bevoegde rechtbank in de woonplaats van de koper te brengen.